Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2019 15:52 - Още една путинофилска кампания
Автор: putinofil Категория: Политика   
Прочетен: 351 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отнеха почти всичко на България! Останаха само децата. Не позволявайте да отнемат и тях чрез "Норвежкото еничарство"!" Този призив сред много други подобни се носи из "Фейсбук".

Българските медии преливат от абсурдни истории за това как Норвегия е узаконила педофилията и инцеста, как там отнемат деца на воля и ги дават на педофили и еднополови двойки (много медии не искат да правят разлика), как до 2050 Норвегия планира 90% от двойките да бъдат еднополови и как налага същите гадости на все още невинна и беззащитна Източна Европа. Която, разбира се, се нуждае от защита.


Статиите се позовават на "очевидци", а не на конвенционални медии, статистики и изследвания, защото те са все източници в ръцете на финансираните западни грантаджии, евреи, либерали, хомосексуалисти и неверници, които са едно и са зла сган, която ще ни отнеме свидното минало, свещеното семейство и православната вяра. Тези същите официални медии и институции искат да ни отнемат и турското робство! И, естествено, някой пак трябва да ни защити.


 

Защо Норвегия? Защо педофили? Защо инцест? Как така турското робство и Норвегия бяха предизборно сготвени и сервирани на българската софра като една манджа?


Нека, първо, да погледнем откъде идва този по-пълноводен от Волга поток? Ами оттам идва, от Русия. Хвърлете поглед в руските медии и ще видите, че агресивният норвежки разпад е тема, бликаща със страшна сила от всички руски медийни кътчета. Няма нужда човек да е посветен изследовател, за да види ясно - Русия води онлайн безпощадна нравствена Отечествена война срещу Норвегия.


Но защо? Норвегия е малка страна, 5 милиона население, мирна, не е член на Европейския съюз, човек би си помислил, че хибридните комисари по-скоро биха я похвалили, вижте колко хубаво е ако не си в ЕС.


НАТО, глупако!


Норвегия е болезнен трън в очите на Москва. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е норвежец. При това социалист норвежец, истински социалист, от тези, дето събират особено крайната съветска омраза.


Ученията на руския флот се провеждат пред очите на Норвегия. Доналд Тръмп нарича Норвегия "очите на НАТО".


Норвегия увеличи контингента си от американски специални части. Миналата година НАТО проведе едни от най-големите си в Норвегия учения с участието на 40 000 военни.


Норвегия има и обща граница с Русия. Натовска граница. И други имат, но Русия разиграва различна игра с балтийските държави, бивши съветски републики, които поне на теория са лесна плячка за Русия и където нейната пропаганда разчита най-вече на историята за незачитане на правата на руските малцинства. Норвегия обаче далеч не е лесна плячка, а и Москва пази горчив спомен от опита си да превземе Финландия, която днес поддържа висока степен на неутралност и внимава с Русия.


Северният полюс


Норвегия е основен конкурент на Русия в интересите към северните полярни територии. Климатичните промени разтапят ледовете и отварят нови възможности за северни морски маршрути. През 2007 година Русия заби знамето си на дъното на морето на Северния полюс.


Претенции към шелфа на Северния полюс имат основно Канада и Дания, но Норвегия също е наблизо, пък е и държава със сериозен опит в добив на петрол в дълбоки северни води. Една от идеите на руското знаме, забито на дъното, е да направи заявка за права върху очакваните богати залежи от газ и петрол там. Сергей Лавров, вечният руски външен министър, навремето заяви, че номерът със знамето не е заявка на териториални претенции към Северния полюс, но е част от опита на Русия да установи дали полюсното дъно е част от руския континентален шелф.


Лош пример


Норвегия е и много лош политически пример за Русия. Тя е страна, която преди няколко десетилетия не беше цветуща. През 1971 година, когато Норвегия открива петролните си залежи, норвежецът е малко по-богат от гърка. Благодарение на некорумпираната и умна експлоатация на петролните и газовите си залежи норвежците са днес сред най-богатите жители на планетата.


Огромните петролни, газови и всякакви други залежи преди всичко корумпират Русия, а според някои политици и изследователи непредвидимите движения на цената на петрола са основна причина за разпада на Съветския съюз, загубата на който Владимир Путин се опитва да компенсира с дребни завоевания в Грузия, Украйна, Сирия, Черна гора или Северния полюс и други дребни и в голяма степен символични територии.


За Русия Норвегия е много нежелан пример как могат да се управляват природни ресурси. Не бива обаче да взимаме пример от Норвегия, те са морално разложени педофили и mother*****. Нищо че интернет е буквално наводнен с руски порнографски сайтове на тема инцест.


Русия трудно може да намери някакво рационално обяснение защо Норвегия е лоша. Щом всичко е наред, значи моралът е гнил.


Русия води тази война предимно за вътрешна консумация и в жанра "Браним Русия". Но ако тя се прихване на почвата на глупостта на някоя друга територия, още по-добре. Пък и друго си е, когато браним Русия, да браним и някой друг славянски или псевдославянски народ.


И така, НАТО, Северният полюс, петролната политика и политическата завист превръщат Норвегия в страна, от която на Кремъл буквално му се повръща. И Кремъл повръща през нискобюджетната си интернет хибридна уста. А онова, което тази уста бълва, залива вече и България, без българинът да има и най-малката представа защо, по дяволите, Норвегия.


И родната информационна нехайност


Разбира се, да виним само Русия за всички нелепости по адрес на Норвегия не е сериозно. Социалните медии по своята природа разпространяват фалшиви новини с невиждана и все още неовладяема скорост. Те носят сериозна вина. Провинциалната затвореност на България е фактор за норвежки страх и ужас. Тежките деформации на българската историография също помагат. Пасивната и нечленоразделна българска православна църква засилва страховете със своята средновековна неграмотност, от която се възползват амбициозни и сладкодумни евангелисти, за които хуленето на Норвегия е също плодотворна почва за ултраконсервативни проповеди. Почти пълното отсъствие на активна социална политика в България и предишни хибридни битки са затвърдили защитата на "това, което става в семейството, остава в семейството", доктрина, според която срамът от семейният побой е по-неприемлив от самия побой. Много от коментарите под тази статия ще бъдат доказателство за високохранителния органичен разтвор, в който расте планктонът на тежкото съмнение към чуждото.


Хибридните кампании са силно опортюнистични, те имат нужда от добра среда и слаба имунна система. Те се разпространяват по каналите и чрез темите на глупостта и съществуващите страхове и стереотипи. Затова не бива да мислим, че кампанията срещу Норвегия и разпространението на заразната ѝ глупост в България са замислени и планирани някъде в мазетата на Кремъл от А до Я. Не, тази кампания е намерила пролуки, липса на национална информационна съпротива, фолклорни мотиви, дребни и ниско платени или безплатни истерични фейсбук глашатаи, които разнасят паника по съществуващи артерии.


Защо националните държавни медии, които струват на данъкоплатеца 200 милиона лева на година, мълчат и не правят нищо, за да прочистят хибридните Авгиеви обори, които леят нечувана мръсотия на родна територия, може само да се чудим и гадаем. Остава Ванга да ни е на помощ.




Гласувай:
4



1. blackpredator - еми прави са да се страховат
20.05.2019 16:47
ей микроглобален пример у БГ
радиоактивната вода в Хисаря облъчва поколенията
там педофилията, инцеста и зоофилията са 3 ф 1
бай бабо да не прочиташ пулю..
цитирай
2. krumbelosvet - Да
21.05.2019 11:58
Истанбулската конвенция, еднополовите бракове, гейпарадите, защитата на децата от... родителите им, СИЧКОТО ТУЙ НЕЩУ не е верну. Измислену й ут Путкин. Таквиз нища няма в евро-атлантика.
Драги "путинофил", сам се разобличаваш като ПСИХО-ДЕСЕН БЕСЕН.
цитирай
3. morskipesni - И какво ще чиниш, като се свършат НАТО и ЕС-та?
16.06.2019 16:21
На кой Сатана ще се надупиш по стар хибриден навик- на Аллаха ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: putinofil
Категория: Хоби
Прочетен: 22234
Постинги: 39
Коментари: 82
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930